Descopera-ti Puterea!

Publicat la: 03-09-2017
Descopera-ti Puterea!

Vom explora cu dansuri ancestrale Rapa Nu'i si legende polineziene patru arhetipuri feminine (Razboinica, Mama, Iubita, Copilul).
In cele doua zile de workshop, participantele vor face o calatorie interioara pentru a se reconecta cu energia/puterea feminina.
Arhetipurile ne vor ajuta sa ne exploram propria fiinta, iar dansurile si legendele polineziene vor aduce impreuna forta inimii, senzualitatea corpului, puterea sufletului.
Bernardita Bordagorry a studiat dramaterapia si psihodrama in Chile, apoi a parcurs un master in dramaterapie si teatru social in Italia. Are o experienta de lucru de peste 10 ani ca dramaterapeut si lifecoach in scoli, corporatii si practica privata. A lucrat cu copii, femei, profesori, persoane varstnice in Chile, Argentina, Mexic, Italia, Spania, Anglia, Cuba.
In prezent locuieste in Spania, lucreaza cu femei si copii; in acelasi timp este profesor international in Scoala de Dramaterapie si Psihodrama din Chile.
In perioada in care a stat in Insula Pastelui, a explorat cultura polineziana - folosind experienta directa, dansurile si legendele polineziene, Bernardita a creat acest workshop unic, care poate ajuta orice femeie sa isi acceseze energia feminina, ca sursa de putere.
Workshopul - 16-17 septembrie 2017, orele 10-18 - va fi in Bucuresti, str Visinilor nr 17.
Cost - 450 lei/persoana.
Cost membru ATJDR - 400 lei/persoana
Primele 10 persoane care se inscriu vor beneficia de o reducere de 10%
Inscrieri si informatii la ion_as@yahoo.com (Ioana Serb)

Recomandati aceasta pagina prietenilor

Galerie Foto

Descopera-ti Puterea!

Galerie Link-uri Utile

Descopera-ti Puterea!
Inapoi la toate noutatile