O noua serie de formare in terapie prin joc si dramaterapie 2021

Publicat la: 10-08-2021
O noua serie de formare in terapie prin joc si dramaterapie 2021
O formare dinamica, creativa, profunda in terapie prin joc si dramaterapie! Iar noua serie de formare va incepe in toamna 2021! 

Trei ani in care inveti sa folosesti jocul, miscarea, desenul, tava cu nisip, teatrul, povestile si multe, multe altele, in interventii terapeutice. O formare transformativa care iti dezvolta abilitati esentiale in lucrul psihoterapeutic (acordare la client, intelegere profunda a nevoilor si resurselor sale, comunicare si sprijin la nivel corporal, emotional si cognitiv). O formare care te ajuta sa atingi un nivel mai bun de echilibru interior, ce te va duce in pozitia de a fi un terapeut bun, responsabil, capabil sa isi insoteasca profesionist clientii in procesul terapeutic.

Scoala de formare integreaza doua abordari terapeutice (terapia prin joc si dramaterapia) intr-o structura invoatoare si flexibila – paradigma corporalitate-proiectie-rol (Sue Jennings) - care ofera studentilor instrumente complexe de lucru.
Toate cursurile au o componenta practica puternica si sunt sustinute de catre specialisti cu experienta. Coordonatorii cursurilor sunt Sue Jennnings PhD si Ioana Serb (psihoterapeut principal, supervizor, formator).

Cursurile sunt creative, dinamice, cu aplicabilitate extrem de larga (orice grup de varsta, orice tip de dificultati). Sunt cursuri potrivite pentru cei care vor sa se formeze ca terapeuti, dar vor si sa treaca dincolo de cuvinte in munca lor cu oamenii, luand calea directa a creativitatii, care este in fiecare dintre noi.
Aceasta este calea prin care putem accesa lumea copiilor, dar si a celor a caror dizabilitate nu permite limbajul verbal; sau, pur si simplu, lumea celor care, fara sa aiba o dizabilitate, nu pot pune in cuvinte trairile si gandurile lor, datorita unor blocaje psihologice.

Programul de formare se adreseaza celor care au obtinut licenta in psihologie si asimilate (asistenta sociala, psihopedagogie speciala, pedagogie, teologie, medicina, filosofie) si este acreditat de catre Colegiul Psihologilor.

Cursurile de formare se vor desfasura in Bucuresti, la sfarsit de saptamana, la care se va adauga o scoala de vara, in Brasov, cu o durata de 7 zile.

Acte necesare pentru inscriere – la adresa de e-mail contact@terapiedramajoc.ro sau ion_as@yahoo.com, cu titlul «inscriere formare»:
- CV profesional cat mai detaliat
- o scrisoare de motivatie
Vor fi chemate pentru interviu doar persoanele selectate in urma analizei dosarului trimis.

Procesul de selectie are mai multe etape:
- achitarea taxei de interviu de 150 lei (nereturnabil, indiferent de rezultatul procesului de selectie)
- o prima intalnire online
- o intalnire fata in fata (care se stabileste daca etapa anterioara a fost trecuta)

Costurile formarii sunt in medie de 1000 euro anual, in care sunt cuprinse formarea, supervizarea, materialele de curs.
Fiecarui student, pe langa participarea la programul de formare, i se va solicita sa parcurga anual 20 de ore de terapie personala individuala cu un psihoterapeut acreditat (costurile nu sunt cuprinse in totalul de mai sus) .

In situatia in care aveti nevoie de alte informatii sau clarificari, va rog sa ne contactati la adresa de e-mail contact@terapiedramajoc.ro sau ion_as@yahoo.com.

Recomandati aceasta pagina prietenilor

Galerie Foto

O noua serie de formare in terapie prin joc si dramaterapie 2021

Galerie Atasamente

ATJDR-curricula-formare-20210809 (.doc/ 84 Kb)
ATJDR-brosura-formare-20210809 (.pdf/ 2274 Kb)
Inapoi la toate noutatile